Reprezentare Exclusivă

1.-vanzare-proprietati

Vânzarea sau cumpărarea unui imobil este una dintre cele mai importante decizii financiare din viața unui om. O astfel de tranzacție ar trebui să fie întotdeauna supervizată de un profesionist care să se asigure că totul decurge în interesul dumneavoastră și așa cum v-ați dorit. Din păcate, imaginea profesiei de agent imobiliar a avut mult de suferit în ultimii ani prin accesul facil în domeniu al unui număr mare de persoane fără pregătire corespunzătoare. Interesul acestora, de cele mai multe ori este ca tranzacția să se finalizeze rapid astfel încât să-și poată încasa comisionul de la ambele părți.

 

 

3.-consultanta-imobiliaraConsiderăm că un agent imobiliar trebuie să reprezinte și să lucreze în interesul clientului său întocmai ca un avocat. Așa cum un avocat nu poate reprezenta ambele părți într-un proces, la fel și agentul imobiliar nu se poate afla în același timp atât de partea cumpărătorului cât și de partea vânzătorului. Un Top Agent va fi întotdeauna de partea dumneavoastră, fie că sunteți interesat să vindeți, să cumpărați sau să închiriați (din postura de proprietar sau chiriaș).

Modul nostru de lucru se numește reprezentare exclusivă și așa se lucrează în prezent în Statele Unite, Canada si Europa de Vest. Este un mod de lucru corect și eficient pentru client și pentru agent creând de cele mai multe ori o relație de încredere care poate dura chiar si câteva generații.

Transformă această experiență într-una memorabilă, alături de Top Agent®! Într-o tranzacție imobiliară, un Top Agent® reprezintă întodeauna interesele unei singure părți – cele ale clientului său.