Carieră

Recruitment Poster (Facebook Cover) (1)

Bine ai venit pe pagina de recrutare Keller Williams Top Agent! 

Dacă activezi sau dorești să dezvolți o afacere ca agent imobiliar, suntem încântați să te îndrumăm pentru a avea succes. Suntem compania imobiliară numărul 1 la nivel mondial ca număr de agenți, deoarece îi învățăm pe colaboratorii noștri cum să își construiască afacerea în jurul lor și a vieții lor existente. Indiferent de povestea ta, te putem ajuta să îți atingi obiectivele, să prosperi în orice condiții economice și să îți construiești viața așa cum dorești.

 

Ne dorim să afli cum să faci tranzacții profitabile dar, mai ales, cum să conduci o afacere imobiliară în mod corect. Vino și înspiră-te de la cei mai buni agenți, dispuși să împărtășească strategiile pentru afaceri care le-au adus rezultate! În plus, îți arătăm cum să creezi cel mai bun echilibru între viața personală și profesională. Suntem compania în care antreprenorii prosperă și vrem să facem afaceri împreună cu tine!

 

Ce oferim:

- Cel mai bun training, oferit de cei mai performanți agenți din birou. Clasată ca fiind compania numărul 1 în training în industria imobiliară de peste un deceniu, suntem aici să te ajutăm să îți structurezi o afacere în jurul tău, vieții și personalității tale.

- Cel mai bun model de afacere imobiliară, care să se alinieze cu obiectivele tale personale și profesionale, ajutându-te să rămâi profitabil în orice condiții de piață și asigurându-ți succesul pe termen lung. 

- Suport de cea mai înaltă calitate din partea echipei noastre dedicate de leaderi, formatori/mentori și colegi agenți. (Dacă ai nevoie de ajutor, suntem la dispoziția ta.)

- Cultura companiei în care fiecare agent este considerat parte din familie. (Filozofia noastră este ca agenții KW să își pună prioritățile în ordinea: Dumnezeu, familie, apoi afaceri.)

- Platformă tehnologică proprie - Command, pentru a putea să îți gestionezi afacerea extrem de facil și eficient. (Am investit peste 1 miliard de dolari în crearea unei tehnologii care te ajută să îți conduci afacerea mai profitabil și eficient.)

 

Ce așteptări avem:

- Să dorești să te implici într-un program de formare extensiv, proiectat pentru succes. 

- Să fii pregătit să dezvolți o afacere de vânzare a proprietăților imobiliare. Vei funcționa ca entitate juridică cu venituri din comision (Oportunități disponibile atât full-time, cât și part-time.)

- Să apreciezi atmosfera entuziastă și energică din echipă! (Suntem electrizanți și ne place asta!)

 

Alătură-te Keller Williams Top Agent! Vei descoperi cum poți construi o carieră imobiliară de succes, înveți de la cei mai buni din industrie și beneficiezi de suportul unei comunități care te consideră membru al familiei.

Doar împreună construim o lume imobiliară mai bună!

Este ceea ce cauți? Nu ești gata să începi dar vrei să afli mai multe detalii? Sună-ne sau lasă-ne un mesaj. Mulțumim! Revenim, în maxim 72h, cu un apel telefonic către tine. 

 

Carmen Barbă
Team Leader
☎️ 0745 237 477
carmen.barba@kw.ro
https://kwtopagent.ro/contact