Iosif Biro

Iosif-Biro2-320x180Despre mine

Desi specializat in domeniul IT cu o facultate de Automatica – Informatica in spate, precum si cu 16 ani de activitate ca inginer de sistem respectiv analist – programator, in anul 2014 mi-am dorit o schimbare majora in viata si de atunci am ales sa activez in sfera imobiliara.

M-am indragostit cu adevarat de acest domeniu in 2015 cand am descoperit si adoptat sistemul de Reprezentare Exclusiva validata de peste 100 de ani de practica in SUA si care permite scalabilitatea afacerii, urmarea unui algoritm de lucru bine pus la punct, oferirea unor servicii clare, de calitate si asumate, putand astfel aduce in viata clientilor mei,  experiente deosebite in urma caroara acestia adeseori imi devin clienti pe viata si ma recomanda.

Prin felul meu de a fi urmaresc sa aduc la nivel de arta tot ceea ce fac in viata si pun suflet in tot ceea ce ma implic.

Daca ai si tu o nevoie imobiliara si iti doresti o experienta conexa de neuitat, te incurajez sa ma contactezi chiar azi! Daca decidem sa lucram impreuna, eu si minunata echipa din care fac parte, iti vom fi alaturi la fiecare pas iar rezultatul va fi unul singur: reusita deplina si succes total!