Ileana Preda

Ileana-Preda-320x180Despre mine

Numele meu este Ileana Preda, iubesc oamenii și sunt pasionată de imobiliare. Toate activitățile și proiectele în care sunt implicată sunt legate de oameni și imobiliare și pentru a le diferenția, am ales să port pălării diferite.

Agent Imobiliar
Mi-am început cariera în domeniul imobiliar în anul 2003, în Palm Beach County Florida, unde am activat ca agent imobiliar până in 2009. La întoarcerea în România, am constatat că nevoile consumatorului de imobiliare din piața autohtonă sunt aceleași cu cele ale americanului și am continuat să aplic principiile învățate acolo.
Încheierea cu succes a unei tranzacții imobiliare începe cu înțelegerea nevoilor potențialilor mei clienți. Ei  ajung la mine ca urmare a recomandărilor primite din partea altor clienți mulțumiți de serviciile oferite sau din partea altor agenți imobiliari din piață, cu care colaborez. Împreună cu potențialii clienti analizez nevoile lor imobiliare iar la sfârșitul unei prime conversații vom ști dacă eu sunt persoana potrivită să îi asiste. Dacă decidem să lucrăm împreună, le voi reprezenta exclusiv interesele în respectiva tranzacție imobiliară, angajându-ne reciproc că vom respecta termenii stipulați într-un acord de colaborare.
Unul dintre obiectivele mele în relația cu clienții este să le câștig încrederea și viitoarele recomandări, astfel încat atunci cand ei sau cei dragi lor au o nevoie imobiliară, să se gândească la mine – agentul lor imobiliar.

Realtor® membru APAIR
Am devenit membru al Asociației Profesionale a Agenților Imobiliari din România la scurt timp după înființarea acesteia, în 2010. Fondată dupa modelul celei mai puternice asociații profesionale de profil din lume – NAR (National Association of Realtors) din SUA, APAIR a atras membri devotați carierei de agent imobiliar. Prin adoptarea Codului Etic APAIR, membrii împărtășesc o viziune comună – că tranzacționarea de proprietăți imobiliare este o adevărată profesie, iar pentru exercitarea acesteia este necesară atingerea unui înalt grad de responsabilitate profesională și că proprietatea privată asupra imobilelor este indispensabilă în funcționarea unei democrații, a unei societăți libere și prospere.
Ca fost membru al Consiliul Director APAIR am avut șansa să înteleg nevoile asociației și a membrilor săi. În calitate de membru, consider că este de datoria mea sa mă implic în dezvoltarea asociației. Dacă te întrebi de ce să alegi APAIR și ce beneficii îți poate aduce afilierea, în activitatea ta de agent imobiliar, te rog să mă contactezi pentru a descoperi împreună cum poți contribui și tu la o piață imobiliară mai bună!

Top Agent® 
Împărtășesc cu drag colegilor mei, experiența dobândită ca agent imobiliar în cele două piețe: SUA și România. Aceast lucru mi-a deschis orizontul către cladirea unei echipe, training și formare profesională.
Informațiile oferite colegilor mei în programele educaționale pe care le susțin promovează reprezentarea exclusivă ca mod de lucru, acoperind metode practice ce pot fi aplicate imediat în activitatea unui profesionist în imobiliare.

Indiferent de pălăria cu care mă cunoști, sunt întotdeauna disponibilă pentru recomandările tale!